Şahiner, irtibat bürosuna gelen misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Her hafta çarşamba ve cumartesi günleri Ankara’da İrtibat bürosunda olan Başkan Şahiner’in bugün ki konukları;Milli Eğitim Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğünden Ramazan Sepetçi, Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğünden Süleyman Dölkeleş,Savunma Sanayi Müsteşarlığından Mustafa Dölkeleş,Avukat Sayın Haydar Kanıcıoğlu,Milli Eğitim Bakanlığından Emekli Müfettiş Çelebi İlbars, Hemşehrimiz Engin Ak ve Sungurlu Belediyesi Zabıta Personeli Kenan Argunşah oldu.
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Şahiner,”Kıymetli misafirlerimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi

Önceki Sungurlu Belediye Başkanlığı Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, 24 saat görevlerinin başında.